Lipdub Blog

Lipdub Blog

21
dec 2011

transavia.com Lipdub wenst je gelukkige kerstdagen en een vrolijk 2012

transavia.com Lipdub wenst je gelukkige kerstdagen en een vrolijk 2012

posted in: Blog-nl, Lipdub van Bedrijven, Nieuwjaars Groeten Video

It’s Christmas Time. Iedereen is bezig met het voorbereiden, de laatste kerstcadeautjes gaan halen en alles klaarmaken voor het feest. Ook bedrijven bereiden op Kerstmis door het sturen van Nieuwjaarsgroeten. En wat een originele manier om het te doen via een Lipdub. Neem een kijkje op de Transavia.com Lipdub.

Het is bijna Kerstmis en Nieuwjaar en uw bedrijf heeft U gevraagd om een originele manier te vinden voor de nieuwjaarsgroeten voor uw klanten. Nou, er zijn veel verschillende manieren voor uw nieuwjaarswensen, sommige meer traditioneel dan anderen. De meest klassieke manier is om een kaart op te sturen, via post of e-mail voor de meer moderne mensen. U kunt ook een cadeau opsturen, bijvoorbeeld een fles wijn of chocolade. Nu, als je echt creatief wilt zijn, waarom dan niet een video en in het bijzonder een Lipdub!

Met behulp van een Lipdub als een nieuwjaarswens zal het niet alleen leuk zijn voor degenen die het ontvangen, maar ook voor uw medewerkers. Zij zullen plezier hebben tijdens het maken van de Lipdub nieuwjaarsgroeten en zullen echt betrokken zijn bij de wensen want ze zijn “in” de wensen. Het toont aan uw klanten alle medewerkers van uw bedrijf, die hun gelukkige kerstdagen en een vrolijk 2012 wensen, en het kantoor. Wat een geweldige manier om uw bedrijf te promoten te gelijkertijd.

Dat is precies wat Transavia.com deed en het resultaat is geweldig. Neem een ​​kijkje op deze Transavia.com Lipdub en lees verder.

In deze Transavia.com Lipdub hebben we alle ingrediënten voor een echte kerst sfeer: gelukkige mensen, de cadeautjes, de kerstboom, de kerstversiering. We hebben echt het gevoel van de chrismassy en feestelijke sfeer en we love it!

Wat meer is, in deze Transavia.com Lipdub, de lipping van de deelnemers is heel heel goed! Ze zijn allemaal echt gemotiveerd, juist als echte pro acteurs. Ze geven alles wat ze hebben. De accesoires die ze gebruiken zijn ook geweldig. Ze zijn allemaal gemaakt in dezelfde stijl, en het geeft echt goed op de camera! En de rokerige sfeer in deze office Lipdub geeft een extra ding aan de video.

transavia.com Lipdub wenst je gelukkige kerstdagen en een vrolijk 2012!

 

 

“Top gedaan, daar wordt je vrolijk van. Ik krijg – bijna – zin om alleen nog maar met tansavia te willen vliegen.”

“wat een plezier!! Vrolijk kerstfeest :-) en heel graag tot ziens aan boord of waar dan ook.”

“Love this video,it makes me happy, and I thought about the time, I worked for Transavia Denmark… I miss it… But LOVE this Christmas video :)

Leave a Reply

 

Vivanor Group